ARTVİN / ARDANUÇ - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

Sabah 09:15'te Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Stadyumunda devam etti.

Törene; İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Çelik, Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Sayın Harun Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Sayın Tolga Okan, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile Ardanuçlular katıldı.

Atatürk Stadyumunda yapılan törende ilçemizdeki anaokulu ve ilkokul öğrencileri gösterilerini sundu. Ardanuç cumhuriyet ortaokulu öğrencileri çeşitli yarışmalar yaptılar. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kutlama programı son buldu.

Nis

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları Badminton Küçükler İl Birinciliği Müsabakaları, Ardanuç Dursun Ali Pehlivan Spor Salonunda tamamlandı. Okulumuz öğrencileri her iki kategoride de il birincisi olmuştur. Beden eğitimi öğretmenimiz Ali Muti'yi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Dereceye giren takımlarımız;

Erkekler

1. Ardanuç Cumhuriyet Ortaokulu

2. Arhavi Hacılar Ortaokulu

3. Murgul Ortaokulu

Kızlar

1. Ardanuç Cumhuriyet Ortaokulu

2. Arhavi Hacılar Ortaokulu

3. Murgul Ortaokulu

Ock

Okulumuzda 6 yıl önce göreve başlayan Okul Müdürümüz Ersin Tüncer için veda yemeği düzenlendi.

Okul Müdürümüz Ersin Tüncer Ardanuç İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olduğu ve aramızdan ayrıldığı için çalışma arkadaşları ve okul Aile Birliği katılımıyla müdürümüzün yeni görevini kutladık. Çok başarılı ve güzel geçen bu 6 yılda hem öğretmenlerine ve öğrencilerine hem de diğer çalışanlara karşı özverili, kibar ve fedakar tavırlarından dolayı müdürümüze çok teşekkür eder ve yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

ARDANUÇ CUMHURİYET ORTAOKULU TÜBİTAK 4006 SERGİ AÇILIŞI

Ardanuç Kaymakamı Salih Poçanoğlu, İlçe Belediye Başkanı Yıldırım Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Saraç 09.06.2022 Perşembe günü Ardanuç Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergi açılışına katıldılar.

Açılışın ardından Ardanuç Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları TÜBİTAK 4006 projelerini misafirlere sundular.