ARTVİN / ARDANUÇ - Cumhuriyet Ortaokulu

7 MART ARDANUÇ’UN KURTULUŞUNUN 103. YILI KUTLU OLSUN

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli, eğitici ve öğretici bir hafta geçirmeleri amacıyla düzenlenen "dönem sonu faaliyet haftası" kapsamında öğretmenler ile öğrencilerden oluşan heyetin organize edeceği etkinlikler düzenlendi. Zeka oyunları, sinema etkinliği, bilgi yarışması, münazara, çocuk oyunları, sportif faaliyetler tüm sınıflarda öğretmenlerimiz eşliğinde uygulandı.  Karne Haftası'nda düzenlenen etkinlikler, tatili merakla bekleyen öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Etkinliklerle 'karne haftası'nı dolu dolu geçiren öğrenciler, tatil sevincini de şimdiden yaşamaya başladı.

Kas

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

07/11/2023 tarihinde saat 12.00’da okulumuz konferans salonunda velilerimizin katılımıyla Okul Aile Birliği Toplantısı yapıldı.

Kas

2023-2024 eğitim öğretim yılının başından itibaren öğrencilerimizin okuduğu kitap sayılarını yazan Türkçe öğretmenlerimiz her düzey için birinci olan öğrencilerimize hediye verdiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

29 Ekim 2023 Pazar günü “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” kutlamaları, İlçemizdeki Atatürk Stadında başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, İlçe Kaymakamı Mehmet ÇELİK  ve İlçe Belediye Başkanı Yıldırım DEMİR , kutlamalara katılanların bayramlarını kutladılar.

OKULUMUZDA MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

Haz

07 Haziran 2023 Çarşamba Günü Ardanuç Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen sene sonu etkinliklerinin yer aldığı programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Temir, Şube Müdürü Ersin Tüncer, kurum amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılmıştır. Sene sonu etkinlikleri kapsamında anaokulu etkinlikleri, anaokulu dans gösterisi, müzik dinletisi ve resim sergisi yer almıştır.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Giresun ilinde gerçekleştirilen Küçükler Badminton Türkiye Birinciliği Müsabakalarında okulumuz ilk 8 e girerek Çeyrek Finale yükselmeye hak kazanmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Haz

Ardanuç Cumhuriyet Ortaokulunun organize ettiği bilgi yarışması 18 Mayıs 2023 tarihinde Halk Eğitim Merkezinde düzenlendi. Yarışmada Ardanuç Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri birinci olmuştur. Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz.

May

Yerli ve millî teknoloji ile üretilen yeni araçların maketlerinin yer aldığı; öğrencilerimizin teknoloji üretmek, millî üretime katkıda bulunmak ve merak duygularını canlı tutmak amacıyla düzenlenen MÜTEM (Millî Üretim Teknolojik Eser Maketleri) Sergi açılışı 12.05.2023 Cuma günü saat 10.30'da Ardanuç Belediye Pazarı'nda; Ardanuç Kaymakamı Mehmet ÇELİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut TEMİR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ersin TÜNCER, diğer ilçe protokolü, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve Ardanuç halkının katılımıyla gerçekleştirildi.
Maketlerin sunumunun öğrencilerimiz tarafından yapıldığı sergide, çok sayıda öğrenci ve vatandaşa millî teknoloji ile üretilen araçlarımız maketleri üzerinden tanıtıldı.
 MÜTEM (Millî Üretim Teknolojik Eser Maketleri) sergisinde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda düzenlenen bilgi yarışmasında, öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar yaşarken, dönem boyunca öğrendikleri bilgileri sınandı.
Bilginin öğrenilmesinin yanı sıra pekiştirilmesine ve değerlendirilmesine de önem veren okulumuz, 8. Sınıflar arasında dönem sonu kazanımlarını içeren bilgi yarışması düzenledi. Beş grubun yarıştığı finalde, Ecemsu Kurt, Görkem Kavak, Umut Özdemir beraber yarıştığı grup birinci geldi. Heyecanlı geçen finalde öğrencilerimiz yarışmacı arkadaşlarını alkışlarla desteklediler.

Dönem sonunda yapılan bu tür etkinliklerin öğrencilerin dönem boyunca öğrendikleri kazanımları sınama fırsatı yakaladılar.

May

Okulumuzda Trafik Haftası münasebeti ile jandarma trafik ekipleri katkıları ile farkındalık etkinliği düzenlenmiştir. Ülkemizin ve dünyanın önemli olgularından birisi olan Trafik konusu hakkında öğrencilerimizi bilgilendirilmiş ve üst düzey bir farkındalık sağlanmıştır.

May

Okulumuz koçluk sistemi kapsamında LGS grubu öğrencilerimizin ev ziyaretleri yapılıp öğrencilerimiz ile farklı mekanlarda sohbetler edilip zaman geçirilmektedir.

May

Trafik kazalarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla mayıs ayının ilk haftası "Trafik ve İlkyardım Haftası" olarak kabul edilmiştir. Okulumuzda Trafik ve İlk Yardım haftasını kutladık. Programda öğrencilerimiz günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar, şiirler okudular.

Okulumuzda çeşitli senaryolar eşliğinde ilk yardım canlandırmaları yapılmıştır. Yapılan canlandırmalarla öğrencilerin ilk yardım konusunda daha da bilinçlenmesi sağlandı.

Nis

Sabah 09:15'te Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Stadyumunda devam etti.

Törene; İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Çelik, Belediye Başkanımız Sayın Yıldırım Demir, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Sayın Harun Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Sayın Tolga Okan, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile Ardanuçlular katıldı.

Atatürk Stadyumunda yapılan törende ilçemizdeki anaokulu ve ilkokul öğrencileri gösterilerini sundu. Ardanuç cumhuriyet ortaokulu öğrencileri çeşitli yarışmalar yaptılar. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kutlama programı son buldu.