ARTVİN / ARDANUÇ - Cumhuriyet Ortaokulu

Ersin TÜNCER - OKUL MÜDÜRÜ

1978 Yılında Artvin İli Şavşat İlçesi Tepebaşı Köyü´nde doğdu. İlkokulu Şavşat´ın Oba ve Demirci Derecik İlkokulu´nda tamamladı. Ortaokulu Samsun Tekkeköy Gelemen Yatılı Ortaokulu´nda lise öğrenimini Trabzon Fatih Lisesi´nde tamamladı. Yükseköğrenimini Erzincan Eğitim Fakültesinde tamamladı. 2000 yılında Borçka İlçesi Şerefiye Şanlı İlköğretim Okuluna atandı. Borçka Civan İlköğretim Okulu ve Ardanuç Tütünlü YİBO´da öğretmenlik yaptı. 2010 yılında Ardanuç Aydın İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı, 2010 yılında Tütünlü YİBO müdür başyardımcılığı yaptıktan sonra 2011-2016 yılları arasında Tütünlü YBO´da müdürlük yaptı. 11/07/2016 tarihinden itibaren okulumuzda müdür olarak göreve başlamıştır.